senaste

Hej alla söööta läsare.. idag har jag varit i skolan sen åkte jag hem nu ska jag till gymmet och sen blir det karate och sen ska jag bara vara hemma och ta det chill och äta vindruvor eller nej jag ska äta fruktsallad.. mamis♥

Ha det bäst alla! puss

fotboll... karate... gymmet! wooow

Jag har pluggat mycket och varit ute sent och varit med kompisar och såånt så har inte kunnat blogga men jag lovar att jag ska förbättra mig. hehe.. i alla fall idag har jag varit i skolan skit tråkigt men jaja naomi och daniella taggade hem och jag var fking själv i skolan, bra jätte bra! -.- tack tjejer skoja haha! :)
Men i alla fall dagens slutade med lite gym underbart kommer ha vääärsta träningsvärken men det är det värt om man vill bli fin får man lida pin, herregud! :)
Jaja, ni tycker säkert jag är skit tråkig, men det får ni tycka.. kommer sen svara på några kommentarer.
Sen så kommer jag äta middag med mamma pappa och lillasyster sen blir det en bok och vindruvor! :)
kanske ska ut och lira lite boll med kompis.. får se bloggar mer senare eller kanske imorgon. det är tisdag imorgon slutar tidigt och då kanske jag kommer gå till gymmet igen och sen fotboll och sen ska jag äta middag och sen bliiir det karate.. :)
Hoppas ni har en fortsatt trevlig måndag. puss

nu är jag tillbaka igen, känns skönt! :)

dagens hemma outfit:
ett linne från hollister
mjukis från hollister

I alla fall idag har jag varit i skolan..det var jättevarmt, herregud!
och jag gick ner till fotbollsplanen lirade lite boll och solade med bästavännen bästa!
and.. idag så har jag pluggat och gjort lite läxor ska dra ut lite nu och sola och spela lite fotboll, skit roligt spelar med min vän , han är skit söööt haha han är lite bättre än mig, haha inte konstigt han går på fotboll! :d
jaja men skit samma nu ska jag dricka vatten sen ut med bollen och smsa honom.. skit seg ibland herregud.
puss bloggar mer senare.. ha det bra mina söta små nallar, hihi ♥

RSS 2.0